Tuotteet ja palvelut

 
 

ON ILOMME PALVELLA SINUA!

Annikainen tarjoaa asiakkailleen aina henkilökohtaista palvelua, asiakkaan tarpeet kartoittaen ja toiveet toteuttaen. Annikaisen palveluihin kuuluvat:

•    Huonekalujen verhoilu (sis. huonekalujen pehmusteiden ja puuosien kunnostus)
•    Sisustustekstiilien suunnittelu ja valmistus
•    Kutsujen, kiitoskorttien sekä adressien suunnittelu ja valmistus


Verhoilu

Annikainen verhoilee sohvat, nojatuolit, ruokapäydän tuolit ja rahit sekä kunnostaa asuntovaunujen ja veneiden patjastot. Myös sängynpäätyjen verhoilu sekä rungon valmistus mittatilaustyönä onnistuu.

Perinteisessä verhoilussa kunnostetaan lähinnä vanhempia huonekaluja, joista korjataan jouset, kunnostetaan tai korjataan puuosat, irroitetaan vanhat kankaat ja verhoillaan huonekalu uudella kankaalla. Nykyaikaisten kalusteiden verhoilussa puretaan vanhat kankaat, tarvittaessa uusitaan pehmusteita, jotka useimmiten nykyään ovat vaahtomuovia, ja verhoillaan tuote uudelleen.

Asiakkaan tarpeiden mukaan Annikaisen verhoilupalveluun  sisältyy verhoilutyön lisäksi:

- työstettävän huonekalun kunnon arviointi ja verhoilun suunnittelu asiakkaan kanssa
- huonekalujen puuosien ja pehmusteiden kunnostus tarvittaessa
- kankaiden valinta : Annikainen toimittajineen tarjoaa suuren kirjon kankaita, mutta asiakas voi myös tuoda omat kankaansa työstettäväksi
- kanto- sekä kuljetusapu tarvittaessa


Sisustustekstiilit

Annikainen suunnittelee ja ompelee  verhot, päiväpeitot sekä sisustustyynyt. Annikaisen sisustustekstiilipalveluun sisältyy:

- sisustustekstiilien suunnittelu asiakkaan kanssa, kotikäynti asiakkaan niin halutessa
- kankaiden valinta : Annikaisen toimittajat tarjoavat suuren kirjon kankaita, mutta asiakas voi myös tuoda omat kankaansa työstettäväksi
- ompelutyö ja valmiin tuotteen toimitus sekä ripustus


Kutsut, kortit, adressit

Annikaisen palveluihin kuuluvat myös uniikkien kutsujen, kiitoskorttien ja tyylikkäiden adressien suunnittelu ja valmistus. Varaa aika, niin suunnitellaan yhdessä persoonaalliset kortit tärkeään tapahtumaasi.

Annikainen|info@annikainen.fi|+358 44 017 7078|y-tunnus 1318265-9