Verkkokauppa

 
 

TERVETULOA ANNIKAISEN VERKKOKAUPPAAN


Täältä löydät tuoterepertuaarimme pienempiä tuotoksia, joita voit tilata lahjaksi tai vaan omaksi iloksesi.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen tilaus@annikainen.fi seuraavien tietojen kera: haluamasi tuotteen nimi ja kappalemäärä, oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 
Tehtyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Tilauksesi postitetaan kun maksu on maksettu tilillemme.

Toimituksemme kulkevat pääasiassa postin kautta, mutta asiakkaan halutessa toimitamme lähetykset myös Matkahuollon kautta. Toimituskulut määräytyvät tilaamasi volyymin sekä tuotetyypin mukaan.

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka on voimassa 14 päivää tuotteen saapumisesta sinulle. Mikäli tilaamassasi tuotteessa on vikaa, tai se ei vastannut odotuksiasi, lähetä tuote takaisin asiakaspalautuksena postin kautta ja liitä aina vaihto- ja palautuslomake  takaisin lähettämäsi tuotteen mukana.

Lisätietoa tuotteistamme, tilaamisesta ja palautuksista voit kysellä sähköpostitse osoitteesta: info@annikainen.fi tai soittamalla numeroon: 044-0177078.

Annikainen|info@annikainen.fi|+358 44 017 7078|y-tunnus 1318265-9